Nokdakpan

Blauwe Boomse nokpan
Blauwe boomse nokpannen – dakpannen Blauwe boomse nokpannen – dakpannen

Blauwe boomse nokpannen – dakpannen

Blauwe boomse nokpannen – dakpannen

De Blauwe boomse nokpan heeft dezelfde vorm en afmeting als de Rode boomse nokpan. De Blauwe boomse nokpannen zijn een zeldzamere variant van de rode. Er op tijd bij zijn is de boodschap. Het komt voor dat de combinatie gemaakt wordt tussen een rode en blauwe boomse dakpan, waarbij het uitzicht van een rood dak doorbroken wordt.

Share Button
Rode nokpan
Rode boomse nokpannen – dakpannen Rode boomse nokpannen – dakpannen

Rode boomse nokpannen – dakpannen

Rode boomse nokpannen – dakpannen

De bovenste pan van het dak is een speciale dakpan die de verschillende dakhelften goed met elkaar moet verbinden. Hierdoor moet worden voorkomen dat regenwater en wind vrij spel krijgen. De Rode boomse nokpan, ook wel dakvorst, nokvorst of gewoon vorst genoemd, is verkijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. Ook wordt deze pan toegepast om bijzondere daken op de randen een goede afwerking te geven. Deze dakpan is verkrijgbaar in gebakken (keramische) vormen.  

Share Button
nokpan
1/2 meter nokpannen – dakpannen 1/2 meter nokpannen – dakpannen

1/2 meter nokpannen – dakpannen

1/2 meter nokpannen – dakpannen

De bovenste pan van het dak is een speciale dakpan die de verschillende dakhelften goed met elkaar moet verbinden. Hierdoor moet worden voorkomen dat regenwater en wind vrij spel krijgen. De nokpan, ook wel dakvorst, nokvorst of gewoon vorst genoemd, is verkijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. Ook wordt deze pan toegepast om bijzondere daken op de randen een goede afwerking te geven. Deze dakpan is verkrijgbaar in gebakken (keramische) vormen.

Share Button