Natuurleien

Natuurruitleien worden gewonnen uit leisteengroeves. De blokken worden met de machine gesneden, manueel gekliefd en op maat gezaagd.
Natuurruitleien – dakpannen Natuurruitleien – dakpannen

Natuurruitleien – dakpannen

Natuurruitleien – dakpannen

De natuurruitleien zijn bijzonder soort dakpannen door zijn vorm en dienen zeer goed voor de cottage bouwstijl, bijgebouwtjes, villa’s dakkapellen. Natuurruitleisteen is een voortreffelijkmateriaal en doet de waarde van uw woning toenemen. Door de duurzaamheid dient u de eerste jaren alvast geen onderhouds- of renovatie-werken meer uit te voeren. Een natuurlijk product bij uitstek, de productie en recyclage van dit product vormen geen bedreiging voor het milieu en u kunt er ook zonnecollectoren of fotovoltaïsche zonnepanelen op leggen. De natuurruitleien is een steen met natuurlijke kleur variaties en verschillende oppervlakte structuren. De natuurruitleien zijn een uitmunted bouwmateriaal door hun architectonische veelzijdigheid en hun natuurlijke weerstand. Deze types dakpannen geven de woning een uitzonderlijke en stijlvolle uitstraling.

Share Button
natuurleien met schuine hoeken
Natuurleien met schuine hoeken – dakpannen Natuurleien met schuine hoeken – dakpannen

Natuurleien met schuine hoeken – dakpannen

Natuurleien met schuine hoeken – dakpannen

De natuurleien met schuine hoeken cm zijn bijzonder soort dakpannen door zijn vorm en dienen zeer goed voor de cottage bouwstijl, bijgebouwtjes, villa’s dakkapellen. De natuurleisteen is een steen met natuurlijke kleur variaties en verschillende oppervlakte structuren. De natuurleien 18×28 zijn een uitmunted bouwmateriaal door hun architectonische veelzijdigheid en hun natuurlijke weerstand. Deze types dakpannen geven de woning een uitzonderlijke en stijlvolle uitstraling.

Share Button
Natuurleien 18x28 cm - dakpannen
Natuurleien 18×28 cm – dakpannen Natuurleien 18×28 cm – dakpannen

Natuurleien 18×28 cm – dakpannen

Natuurleien 18×28 cm – dakpannen

De natuurleien 18×28 cm zijn bijzonder soort dakpannen door zijn vorm en dienen zeer goed voor de cottage bouwstijl, bijgebouwtjes, villa’s dakkapellen. De natuurleisteen is een steen met natuurlijke kleur variaties en verschillende oppervlakte structuren. De natuurleien 18×28 zijn een uitmunted bouwmateriaal door hun architectonische veelzijdigheid en hun natuurlijke weerstand. Deze types dakpannen geven de woning een uitzonderlijke en stijlvolle uitstraling.

Share Button
Natuurleien 20x30cm
Natuurleien 20×30 cm – dakpannen Natuurleien 20×30 cm – dakpannen

Natuurleien 20×30 cm – dakpannen

Natuurleien 20×30 cm – dakpannen

De natuurleien 20×30 cm zijn bijzonder soort dakpannen door zijn vorm en dienen zeer goed voor de cottage bouwstijl, bijgebouwtjes, villa’s dakkapellen. De natuurleisteen is een steen met natuurlijke kleur variaties en verschillende oppervlakte structuren. De natuurleien 20/30 zijn een uitmunted bouwmateriaal door hun architectonische veelzijdigheid en hun natuurlijke weerstand. Deze types dakpannen geven de woning een uitzonderlijke en stijlvolle uitstraling.

Share Button
Paarse natuurleien
Paarse natuurleien 20×30 cm – dakpannen Paarse natuurleien 20×30 cm – dakpannen

Paarse natuurleien 20×30 cm – dakpannen

Paarse natuurleien 20×30 cm – dakpannen

De recuperatie van Paarse natuurleien 20×40 cm zijn een prachtig soort van dakpannen en dienen zeer goed voor de cottage bouwstijl, bijgebouwtjes, villa’s dakkapekken. De natuurleisteen is een steen met natuurlijke kleur variaties en verschillende oppervlakte structuren. De natuurleien 20/30 zijn een uitmunted bouwmateriaal door hun architectonische veelzijdigheid en hun natuurlijke weerstand. Deze types dakpannen geven de woning een uitzonderlijke en stijlvolle uitstraling.

Share Button
Natuurleien
Natuurleien 20×30 cm – dakpannen Natuurleien 20×30 cm – dakpannen

Natuurleien 20×30 cm – dakpannen

Natuurleien 20×30 cm – dakpannen

De recuperatie natuurleien dakpannen zijn een natuurlijk product. Het resultaat van een lang geologisch proces. De natuurleisteen is een steen met natuurlijke kleur variaties en verschillende oppervlakte structuren. De natuurleien 20/30 zijn een uitmunted bouwmateriaal door hun architectonische veelzijdigheid en hun natuurlijke weerstand. Deze types dakpannen geven de woning een uitzonderlijke en stijlvolle uitstraling.

Share Button